Vi har installerat SSL på alla våra sidor. 

SSL är ett protokoll som använda för att kryptera trafik mellan två parter. T.ex. en butik eller tjänst och en användare. Genom att skicka sina kreditkortsuppgifter till en butik med SSL så kan ingen avlyssna och hämta hem allt i klartext.  

Med SSL krypteras all den information som din webbläsare skickar till vår server och på samma sätt krypteras all kommunikation mellan vår server och din dator.  

Din webbläsare avslöjar om webbsidan har ett SSL-certifikat installerat och det går bland annat att se på ett hänglås som dyker upp vid webbadressen. Du ska också kolla att webbadressen innehåller ”https”. En vanlig webbsida har adressen: http://webbsidan.com/ , en sida med SSL som kryptering har alltid adressen https://webbsidan.com/ , notera att det har tillkommit ett ”s” i adressen och det är detta du ska leta efter. 

SSL är en indikation att butiken eller tjänsten är seriös. Även Google har påpekat vikten att använda SSL och man ger pluspoäng till sidor som har denna kryptering i deras sökresultat.  

Som betallösning använder vi oss av Payson, du lämnar ingen känslig information till oss, så som bankuppgifter eller kortnummer. Detta gör det tryggt för dig som köpare att handla på nätet från oss. 

Sassier.se är en del av LH Försäljnings AB 

Juridiskt namn: Sassierse (Bifirma till LH Försäljnings AB)
Org.nr.: 556821-6815 
Adress : Torggatan 12, 411 05 Göteborg 
Tel    : 076-173 13 97 
Mejl   : info@sassier.se